Am elucidat misterul

de ruxache 7 mai 2010 5 comentarii

Nici nu ştiu dacă să mă revolt, să mă enervez sau să râd de ridicolul situaţiei.
Dar de asta chiar nu ştiam.

Da, sunt în lumea asta (sau mai bine spus, pe netul ăsta) o mulţime de oameni bolnavi. Şi când spun bolnavi mă refer la bolnavi psihic, obsedaţi sexual, cretinei în căutare de p…., frustraţi irecuperabili, penibili care nu ştiu ce mijloace să mai inventeze ca să mai agaţe vreo pisicuţă, ascunzându-se în spatele unui monitor, în spatele unei identităţi călduţe care le oferă o prea mare libertate de „socializare” cu tot ce le iese în cale sau nu le iese în cale. Soluţii (dubioase şi penibile) există întotdeauna. Cocalar obsedat să fii şi ai lumea la picioarele tale.

Fără să încep o polemică aspră contra acestui tip de individ, iată ce mi s-a întâmplat.

Acum câteva zile brusc primesc vreo 10-15 add-uri pe messenger. Id-urile „colorate” îmi provoacă o stare de greaţă acută. Evident, ceva este în neregulă. Eu am în lista mea vreo 200 de contacte şi.. îi cunosc pe toţi. Colegi de facultate, colegi şi prieteni din grupuri montane (în cea mai mare parte), colegi de serviciu, vecini de bloc plus alţi prieteni diverşi. În 99% din cazuri ori am cerut eu adresa ori am dat-o. Deci, nu dau add necunoscuţilor, niciodată.

Primul gând a fost, mda, a făcut un idiot schimb de liste (am auzit că se practică asta).
Şi-am luat şi eu la rând vreo 2-3 cretinei din ăştia ca să-l demasc pe idiot. Primii 2 m-au luat cu: bună păpuşă, etc etc, ai prieten? ok, ignore şi spam.

Ultimul a fost mai comunicativ, deşi s-a cam speriat spunându-mi că el nu vrea să intre în cine ştie ce belele, că să-i dau ignore, că-şi cere mii de scuze. Însă, datorită lui am elucidat marele mister.

Cum bine ştie toată lumea, există căcaturile alea de „detect invisible”. Adică nu mai poţi sta pe mess invisible (că poate ai treabă, eşti deprimat, nu eşti la pc) că se trezeşte vreunu să te caute: ahaaaaaaaaa, ştiam io că eşti pe mess, de ce nu vrei să vorbeşti cu mine? Mă rog.
Aşadar, un cineva din lista mea m-a căutat pe un astfel de site. Un site mai .. special să zicem, care păstrează într-o arhivă toate id-urile căutate, cu tot cu poză. Şi uite aşa vine idiotu cu balele-n bot şi poftă de una mică la prânz, vede poza şi începe să dea add la grămadă. Poate poate pune şi el mâna (la propriu) pe ceva.

Articolul ăsta n-are morală sau cine ştie ce concluzii speciale. Cert e că azi mi-a dat add unu cu id-ul miotrag. În loc să mă bucur (nu) (ce dumnezeu o fi în mintea ăstora cu astfel de id-uri??) am mai dat un ignore.

Aşa că fac apel către ăla care mă tot caută să vadă dacă sunt invizibilă: nenea (sau tanti) dacă vrei să îmi comunici ceva te rog eu mult zi-mi un salut pe mess sau dă-mi un telefon, că ajung să fac colecţie de id-uri porno cocalaris şi or să se bată piţipoancele pe ele.

Sar’naaaaaaa.

Recomandari

5 comentarii

Marius 7 mai 2010 at 3:52 pm

pai si cum poti sa faci sa iesi din site-urile alea?

Reply
ruxache 7 mai 2010 at 3:56 pm

pai nu poti laughing daca x te cauta, cam ramai acolo, cel putin un timp

Reply
Marius 16 mai 2010 at 12:04 pm

hai sa vezi un link haios: http://www.go4it.ro/yahoo-status-detector

Reply
aandrr 4 august 2010 at 11:16 pm

uite , asta nu memoreaza http://www.who-is-invisible.co.cc

Reply
ruxache 5 august 2010 at 12:12 am

@aandrr: laughing nu ca as fi avut nevoie, dar multumesc. poate citeste si minunatul care ma cauta pe de-astea de invisible si nu mai face gafe penibile

Reply

Lasa un comentariu